iStage
 

Watersport

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

Samen met je collega’s van het Waspo (wassersport) team verzorg je diverse activiteiten op het strand en op het water. Sta gasten te woord bij de infobalie op het strand, verhuur watersportmateriaal, geef een snuffelcursus windsurfen en ondersteun je collega’s bij het aanbieden van de volledige windsurf en catamarancursussen waarbij gasten hun licentie kunnen halen en zelfstandig het water op mogen. Ben je zelf in het bezit van VDWS certificaten, dan krijg je meer zelfstandigheid tijdens de cursussen. 

Werkzaamheden
Je stage kent een 6 daagse werkweek, dat betekent dus dat je 1 dag per week vrij bent. Daarnaast bouw je elke maand 2 vakantiedagen op. Samen met je team zorg je voor een afwisselend activiteitenaanbod! Hieronder een uitgebreide omschrijving van je werkzaamheden.

Watersport informatiebalie
Je beantwoordt hier vragen van gasten, geeft informatie, verhuurt watersport kleding/materialen en schrijft gasten in voor cursussen. Daarnaast ondersteun je gasten op het strand bij het te water laten of binnen halen van een catamaran.

Toezichthouden
Je draagt bij aan de veiligheid van je gasten en de lesgroepen die actief zijn op het water. Samen met je collega’s volg je nauwlettend wat er op het water gebeurt. Waarschuw de deelnemers als ze buiten de vaarzone zijn of spring met je collega’s in een motorboot om een omgeslagen catamaran weer overeind te zetten. 

Watersport cursussen
Geef zelfstandig de introductiecursussen windsurfen en weet gasten enthousiast te maken om deel te nemen aan de vervolgcursus. Afhankelijk van je eigen vaardigheid en certificaten word je ook ingezet bij de volwaardige cursussen windsurfen en/of catamaranzeilen. Je hebt ook zelf de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus windsurfen of catamaranzeilen indien je hiervoor zelf nog niet de juiste certificaten hebt. 

Bardienst
Alle ROBINS sluiten de avond af in de bar om te socializen met de gasten. Drink een gezellig drankje aan de bar, speel een spelletje met kinderen of leef je uit op de dansvloer. Indien er een thema avond is, dan verschijn je in dresscode in de bar. Indien er geen dresscode is, dan mag je uiteraard je eigen outfit kiezen, er wordt verwacht dat je een nette outfit draagt met een sportieve look.

ROBINlife
Teamwork staat bij ROBINSON centraal. Iedere werknemer wordt een “ROBIN” genoemd en ROBINS zijn samen één grote familie. Je helpt elkaar waar nodig en samen zet je de schouders onder verschillende werkzaamheden. Je hoofdwerkzaamheden vinden plaats bij de watersport, maar daarnaast heeft iedereen ROBINlife taken. Dit geldt voor jouw als stagiaire, maar ook voor de club directeur. Als aanvulling op je werkzaamheden bij Waspo word je ingezet bij andere afdelingen, hieronder meer informatie over de ROBINlife taken.
- Aankomst en vertrek
ROBINSON biedt transfers van en naar het vliegveld. Als er een bus aankomt op de club of vertrekt naar het vliegveld, dan staan er ROBINS van verschillende afdeling bij de ingang van de club om gasten te verwelkomen met een drankje of om de gasten uit te zwaaien. 
- Horeca
Iedere ROBIN helpt 1 of 2 keer per week in het buffetrestaurant, je wordt op een voedselstation ingedeeld bij ontbijt, lunch of diner. Afdelingen waar je kunt staan zijn het pizzastation, ijsscheppen bij het ijsstation, een vers sapje maken in de sapjesbar en soms mag je ook een uitgebreider gerecht klaarmaken. Uiteraard krijg je vooraf dan wel uitleg van de chef. 
- Theater
Tot het ROBINSON concept behoren in de avond grote shows. Je collega’s van Sport & Entertainment hebben de grote rollen, maar daarnaast ondersteunen alle afdelingen bij de shows.  Je wordt ingezet op je eigen talenten en er wordt rekening gehouden met je eigen wensen. Je kunt worden ingezet als danser, zanger, maar ook zijn er kleine rolletjes te vinden of kun je achter de schermen assisteren , helpen met het decors of als fungeren als toeschouwer tussen de gasten op de tribune.
- Bijzondere activiteiten
ROBINSON organiseert bijzondere activiteiten voor gasten, zo organiseren ze diverse themafeesten (Gala, Black & White, NEON party etc.) die sfeervol/groots worden aangepakt. ROBINS helpen bij het aankleden van de club. ROBINSON probeert hun gasten te verrassen met spontane acties of goed voorbereide thema’s. Gasten worden regelmatig getrakteerd op een hapje of een drankje. Soms sta je bij een station ergens op de club, maar het kan ook zijn dat je met een dienblad door de club loopt om je gasten iets lekkers aan te bieden.