iStage
 

Kinderanimatie

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

ROBINSON biedt leuke activiteiten voor alle leeftijden! De ROBY CLUB is er speciaal voor de jongste gasten van de club, hier worden activiteiten aangeboden voor de mini’s (3 tot 5 jarigen) en de maxi’s (6 en 7 jarigen). Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen terecht bij R.O.B.Y en voor tieners zijn er de ROBS. Als ROBIN zorg jij ervoor dat de kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. 

Werkzaamheden
Je stage kent een 6 daagse werkweek, dat betekent dus dat je 1 dag per week vrij bent. Daarnaast bouw je elke maand 2 vakantiedagen op. Samen met je ROBY team zorg je voor een afwisselend activiteitenaanbod en geef je de kinderen de vakantie van hun leven! Hieronder een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden van een “ROBIN” binnen de afdeling familie. 
 

Kinderactiviteiten
ROBINSON heeft veel materialen die je mag gebruiken, daarnaast heeft elke club directe toegang tot het strand, waar je ook de mogelijkheid  hebt om leuke activiteiten te organiseren. 
Tover je kinderen om tot kunstenaars en laat ze lekker creatief bezig zijn, ga met ze kokkerellen, organiseer toernooien, een speurtocht door de club, speel fantasievolle en avontuurlijke games, verstop een schat op het strand of bouw zandkastelen. Elke avond organiseer je samen met je collega ROBINS de kinderdisco, waar natuurlijk ook de mascotte ROBY  de kinderen komt begroeten. Tussen de activiteiten door wordt er met kinderen gegeten in het restaurant en hebben de kinderen de mogelijkheid om vrij te spelen in de ROBY club, er is dan altijd 1 ROBIN aanwezig om toezicht te houden in de ROBY club. 
Aan mogelijkheden en materialen geen gebrek, alle voorwaarden voor het samenstellen van een uitdagend animatieprogramma zijn aanwezig. Het is aan jou en je collega’s om van elke dag een feestje te maken.

Kindershow
Eén keer per week organiseer je samen met je collega’s een echte kindershow waarbij kinderen de hoofdrol spelen. ROBINSON heeft kantenklare shows die je de kinderen aan kunt leren. Na een hele dag oefenen is het in de avond showtime! De kinderen voeren hun show op in het echte theater van de club en iedereen mag gratis komen kijken.

Bardienst
Alle ROBINS sluiten de avond af in de bar om te socializen met de gasten. Drink een gezellig drankje aan de bar, speel een spelletje met kinderen of leef je uit op de dansvloer. Indien er een thema avond is, dan verschijn je in dresscode in de bar. Indien er geen dresscode is, dan mag je uiteraard je eigen outfit kiezen, er wordt verwacht dat je een nette outfit draagt met een sportieve look. 

ROBINlife
Teamwork staat bij ROBINSON centraal. Iedere werknemer wordt een “ROBIN” genoemd en ROBINS zijn samen één grote familie. Je helpt elkaar waar nodig en samen zet je de schouders onder verschillende werkzaamheden. Je hoofdwerkzaamheden vinden plaats bij de kinderanimatie, maar daarnaast heeft iedereen ROBINlife taken. Dit geldt voor jouw als stagiaire, maar ook voor de club directeur. 
Als aanvulling op je werkzaamheden in de ROBY CLUB word je ingezet bij andere afdelingen, hieronder meer informatie over de ROBINlife taken.
- Aankomst en vertrek
ROBINSON biedt transfers van en naar het vliegveld. Als er een bus aankomt op de club of vertrekt naar het vliegveld, dan staan er ROBINS van verschillende afdeling bij de ingang van de club om gasten te verwelkomen met een drankje of om de gasten uit te zwaaien. 
- Horeca
Iedere ROBIN helpt 1 of 2 keer per week in het buffetrestaurant, je wordt op een voedselstation ingedeeld bij ontbijt, lunch of diner. Afdelingen waar je kunt staan zijn het pizzastation, ijsscheppen bij het ijsstation, een vers sapje maken in de sapjesbar en soms mag je ook een uitgebreider gerecht klaarmaken. Uiteraard krijg je vooraf dan wel uitleg van de chef. 
- Theater
Tot het ROBINSON concept behoren in de avond grote shows. Je collega’s van Sport & Entertainment hebben de grote rollen, maar daarnaast ondersteunen alle afdelingen bij de shows.  Je wordt ingezet op je eigen talenten en er wordt rekening gehouden met je eigen wensen. Je kunt worden ingezet als danser, zanger, maar ook zijn er kleine rolletjes te vinden of kun je achter de schermen assisteren , helpen met het decors of fungeren als toeschouwer tussen de gasten op de tribune.
- Bijzondere activiteiten
ROBINSON organiseert bijzondere activiteiten voor gasten, zo organiseren ze diverse themafeesten (Gala, Black & White, NEON party etc.) die sfeervol/groots worden aangepakt. ROBINS helpen bij het aankleden van de club. ROBINSON probeert hun gasten te verrassen met spontane acties of goed voorbereide thema’s. Gasten worden regelmatig getrakteerd op een hapje of een drankje. Soms sta je bij een station ergens op de club, maar het kan ook zijn dat je met een dienblad door de club loopt om je gasten iets lekkers aan te bieden.