iStage
 

Hotel entertainer

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

Samen met je collega’s van het entertainment team verzorg je diverse (sport)activiteiten voor alle gasten van het hotel. Je enthousiasme over kunnen dragen op anderen is 1 van de belangrijkste eigenschappen van een entertainer. Een activiteit is niet leuk van zichzelf, maar als entertainer kun je elke activiteit wel leuk maken!

Werkzaamheden
Je stage kent een 6 daagse werkweek, dat betekent dus dat je 1 dag per week vrij bent. Daarnaast bouw je elke maand 1 vakantiedag op. Hieronder een uitgebreide omschrijving van je werkzaamheden.


Activiteiten voor kinderen
In de schoolvakanties worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Ga met de kinderen knutselen, speel leuke games of fanatieke sportactiviteiten. In de avond kunnen de kid’s hun beste dansmoves laten zien tijdens de kinderdisco. Kinderen willen graag in contact komen met elkaar en daar hebben jij en je collega’s een positieve invloed op. Bezorg de kinderen samen met je collega’s een onvergetelijke vakantie.

Activiteiten voor volwassenen 
Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd voor volwassenen, dit aanbod verschilt van rustige activiteiten tot fanatieke sporttoernooien. Je activiteiten stem je af op je gasten. Heb je veel oudere gasten, dan is er meer animo voor rustigere activiteiten zoals darten, biljarten, sjoelen,  boogschieten, ochtendgymnastiek en aqua gym. Zijn er veel jongere gasten in het hotel aanwezig dan is het makkelijker om gasten enthousiast te maken voor een actiever programma met bijvoorbeeld waterpolo of een voetbaltoernooi. Ook PR-werkzaamheden zijn belangrijk, veel gasten zijn rondom het zwembad te vinden. Heb je weinig/geen deelnemers bij een activiteit, maak dan een rondje zwembad om te socializen met je gasten en wie weet kun je nog een aantal gasten enthousiast maken voor je activiteit smiley

Avondactiviteiten
Ook in de avonden worden er activiteiten voor gasten georganiseerd, het aanbod kan per hotel verschillen. Activiteiten die in de meeste hotels voorkomen zijn de kinderdisco (tijdens schoolvakanties), bingo, karaoke, spelshows en ingehuurde shows waaronder bijvoorbeeld een reptielenshow. Daarnaast zijn er ook verschillende hotels waarbij je samen met je entertainment team zelf shows verzorgt. Dit kan verschillen van kleine shows met hoofdzakelijk grappige sketches tot grotere dans en musicalshows. Indien er sportevenementen plaatsvinden zoals een WK, EK of de olympische spelen dan zorgt het entertainment team voor een leuke aankleding en worden de evenementen uitgezonden op TV op een groot scherm afhankelijk van het animo. 

Administratie en promotie
Tijdens je stage heb je ook te maken met het bijhouden van een kleine administratie. Schrijf je gasten in voor activiteiten, verkoop je bingo kaarten en zorg ook voor de financiële afhandeling hiervan. Daarnaast moet het programma worden samengesteld en gepromoot.