iStage
 

Front Office

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

In een ontspannen sfeer begroet je de gasten van club Robinson. Als aanspreekpunt voor de gasten ben jij het visitekaartje van je club, jij draagt bij aan een probleemvrije vakantie van aankomst tot vertrek. ROBINSON hecht veel waarde aan het creëren van een ontspannen sfeer met een persoonlijk tintje, jij als medewerker van de front office speelt daar een belangrijke rol in.  

Werkzaamheden
Je stage kent een 6 daagse werkweek, dat betekent dus dat je 1 dag per week vrij bent. Daarnaast bouw je elke maand 2 vakantiedagen op. Samen met je team zorg je voor een afwisselend activiteitenaanbod! Hieronder een uitgebreide omschrijving van je werkzaamheden.

Front office
Tijdens je stage bij ROBINSON word je opgeleid tot een volwaardig front office medewerker. Je wordt goed begeleid en krijgt steeds meer verantwoordelijkheden. Check zelfstandig je gasten in en uit, beantwoordt vragen, geef toeristische informatie, reserveer een taxi, beantwoordt de telefoon, los (simpele) klachten op, onderhoud contact met interne afdelingen, doe financiële transacties en verzorg diverse administratieve handelingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je gasten een zorgeloze vakantie kunnen beleven. 

Guest Relations
Bij de guest relations en het infopoint kunnen gasten terecht met al hun vragen en/of problemen. Je houdt contact met diverse touroperators, gasten kunnen hier onder andere terecht voor het boeken van excursies. Willen ze lekker dineren in het specialiteiten restaurant, dan kunnen ze hier een reservering maken. Je begeleidt de gasten hier gedurende hun gehele verblijf, indien ze vragen hebben dan zullen eerst bij jou naar binnen stappen. Contact onderhouden met je gasten is belangrijk, er is ook tijd voor een informeel gesprek.   

 Bardienst
Alle ROBINS sluiten de avond af in de bar om te socializen met de gasten. Drink een gezellig drankje aan de bar, speel een spelletje met kinderen of leef je uit op de dansvloer. Indien er een thema avond is, dan verschijn je in dresscode in de bar. Indien er geen dresscode is, dan mag je uiteraard je eigen outfit kiezen, er wordt verwacht dat je een nette outfit draagt met een sportieve look.

ROBINlife
Teamwork staat bij ROBINSON centraal. Iedere werknemer wordt een “ROBIN” genoemd en ROBINS zijn samen één grote familie. Je helpt elkaar waar nodig en samen zet je de schouders onder verschillende werkzaamheden. Je hoofdwerkzaamheden vinden plaats bij Fitness & Aerobics, maar daarnaast heeft iedereen ROBINlife taken. Dit geldt voor jouw als stagiaire, maar ook voor de club directeur. Als aanvulling op je werkzaamheden word je ingezet bij andere afdelingen, hieronder meer informatie over de ROBINlife taken.
- Aankomst en vertrek
ROBINSON biedt transfers van en naar het vliegveld. Als er een bus aankomt op de club of vertrekt naar het vliegveld, dan staan er ROBINS van verschillende afdeling bij de ingang van de club om gasten te verwelkomen met een drankje of om de gasten uit te zwaaien. 
- Horeca
Iedere ROBIN helpt 1 of 2 keer per week in het buffetrestaurant, je wordt op een voedselstation ingedeeld bij ontbijt, lunch of diner. Afdelingen waar je kunt staan zijn het pizzastation, ijsscheppen bij het ijsstation, een vers sapje maken in de sapjesbar en soms mag je ook een uitgebreider gerecht klaarmaken. Uiteraard krijg je vooraf dan wel uitleg van de chef. 
- Theater
Tot het ROBINSON concept behoren in de avond grote shows. Je collega’s van Sport & Entertainment hebben de grote rollen, maar daarnaast ondersteunen alle afdelingen bij de shows.  Je wordt ingezet op je eigen talenten en er wordt rekening gehouden met je eigen wensen. Je kunt worden ingezet als danser, zanger, maar ook zijn er kleine rolletjes te vinden of kun je achter de schermen assisteren , helpen met het decors of fungeren als toeschouwer tussen de gasten op de tribune.
- Bijzondere activiteiten
ROBINSON organiseert bijzondere activiteiten voor gasten, zo organiseren ze diverse themafeesten (Gala, Black & White, NEON party etc.) die sfeervol/groots worden aangepakt. ROBINS helpen bij het aankleden van de club. ROBINSON probeert hun gasten te verrassen met spontane acties of goed voorbereide thema’s. Gasten worden regelmatig getrakteerd op een hapje of een drankje. Soms sta je bij een station ergens op de club, maar het kan ook zijn dat je met een dienblad door de club loopt om je gasten iets lekkers aan te bieden.