iStage
 

Fitness & Aerobics

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

Als (groeps)fitnessinstructeur zorg je ervoor dat de gasten in vorm kunnen blijven tijdens de vakantie en met plezier actief bezig zijn. Steps, spinning, pilates – ROBINSON gasten houden van de aangeboden work outs. Met je enthousiasme inspireer en motiveer je gasten. Je geeft groepslessen, je biedt professionele begeleiding, je adviseert gasten over passende activiteiten en indien gewenst stel je een persoonlijk fitness schema samen.

Werkzaamheden
Je stage kent een 6 daagse werkweek, dat betekent dus dat je 1 dag per week vrij bent. Daarnaast bouw je elke maand 2 vakantiedagen op. Samen met je team zorg je voor een afwisselend activiteitenaanbod! Hieronder een uitgebreide omschrijving van je werkzaamheden.

Groepslessen
Je wordt tijdens je stage hoofzakelijk ingezet op groepslessen. Afhankelijk van je ervaringen wordt je bijvoorbeeld ingezet bij steps, spinning, pilates, yoga, buikspierkwartiertje en aerobics. Je stelt zelf je lessen samen, daarbij is het belangrijk dat je oefenvormen aan kunt passen aangezien niet alle gasten hetzelfde niveau hebben. 

Persoonlijke begeleiding
Indien gasten het op prijs stellen dan kun je een persoonlijk fitness schema samenstellen voor de gast. Je houdt rekening met het niveau en de persoonlijke doelen, wil de gast spiermassa opbouwen, afvallen of bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen vergroten. Je speelt in op de wensen van de gast.

Bardienst
Alle ROBINS sluiten de avond af in de bar om te socializen met de gasten. Drink een gezellig drankje aan de bar, speel een spelletje met kinderen of leef je uit op de dansvloer. Indien er een thema avond is, dan verschijn je in dresscode in de bar. Indien er geen dresscode is, dan mag je uiteraard je eigen outfit kiezen, er wordt verwacht dat je een nette outfit draagt met een sportieve look.

ROBINlife
Teamwork staat bij ROBINSON centraal. Iedere werknemer wordt een “ROBIN” genoemd en ROBINS zijn samen één grote familie. Je helpt elkaar waar nodig en samen zet je de schouders onder verschillende werkzaamheden. Je hoofdwerkzaamheden vinden plaats bij Fitness & Aerobics, maar daarnaast heeft iedereen ROBINlife taken. Dit geldt voor jouw als stagiaire, maar ook voor de club directeur. Als aanvulling op je werkzaamheden word je ingezet bij andere afdelingen, hieronder meer informatie over de ROBINlife taken.
- Aankomst en vertrek
ROBINSON biedt transfers van en naar het vliegveld. Als er een bus aankomt op de club of vertrekt naar het vliegveld, dan staan er ROBINS van verschillende afdeling bij de ingang van de club om gasten te verwelkomen met een drankje of om de gasten uit te zwaaien. 
- Horeca
Iedere ROBIN helpt 1 of 2 keer per week in het buffetrestaurant, je wordt op een voedselstation ingedeeld bij ontbijt, lunch of diner. Afdelingen waar je kunt staan zijn het pizzastation, ijsscheppen bij het ijsstation, een vers sapje maken in de sapjesbar en soms mag je ook een uitgebreider gerecht klaarmaken. Uiteraard krijg je vooraf dan wel uitleg van de chef. 
- Theater
Tot het ROBINSON concept behoren in de avond grote shows. Je collega’s van Sport & Entertainment hebben de grote rollen, maar daarnaast ondersteunen alle afdelingen bij de shows.  Je wordt ingezet op je eigen talenten en er wordt rekening gehouden met je eigen wensen. Je kunt worden ingezet als danser, zanger, maar ook zijn er kleine rolletjes te vinden of kun je achter de schermen assisteren , helpen met het decors of als fungeren als toeschouwer tussen de gasten op de tribune.
- Bijzondere activiteiten
ROBINSON organiseert bijzondere activiteiten voor gasten, zo organiseren ze diverse themafeesten (Gala, Black & White, NEON party etc.) die sfeervol/groots worden aangepakt. ROBINS helpen bij het aankleden van de club. ROBINSON probeert hun gasten te verrassen met spontane acties of goed voorbereide thema’s. Gasten worden regelmatig getrakteerd op een hapje of een drankje. Soms sta je bij een station ergens op de club, maar het kan ook zijn dat je met een dienblad door de club loopt om je gasten iets lekkers aan te bieden.