iStage
 

Campsite entertainer & Hotel entertainer

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

Als entertainer op een camping is geen dag gelijk, je hebt een afwisselend programma en bent er samen met je team om alle gasten van je camping een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je loopt stage in een internationaal entertainmentteam, de grote van het team varieert tussen 3 tot 20 personen. Hoe groot je team zal zijn is afhankelijk van de camping waar je stage loopt.
Met je entertainment team verzorg je overdag uitdagende activiteiten voor alle leeftijden. Ook in de avond wordt er voor vermaak van de gasten gezorgd. Voor de kinderen is er de bekende happy disco, je organiseert diverse spelshows, quizzen en staat zelf te schitteren op de bühne in de entertainment shows. Je bent een allround entertainer, uiteraard wordt er rekening gehouden met je kwaliteiten, maar je moet met veel enthousiasme op alle onderdelen inzetbaar zijn. Je hoeft niet in alle onderdelen even goed te zijn, maar je moet wel alle activiteiten met een lach op je gezicht over kunnen brengen. Hoe leuker het programma, hoe leuker de dag voor de gasten en natuurlijk ook hoe leuker de dag voor jezelf!

Werkzaamheden
Je stage kent een 6 daagse werkweek, dat betekent dus dat je 1 dag per week vrij bent. Samen met je team organiseer je activiteiten voor jong en oud. Hieronder een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden van een campsite entertainer.
Bekijk in deze video de ervaring van een entertainer. 

Kinderactiviteiten
De miniclub is de favoriete plek op de camping voor kinderen die het leuk vinden om plezier te maken met andere kinderen en om met enthousiaste entertainers iets creatiefs te doen. De miniclub bestaat echter niet alleen uit knutselen, er worden leuke spellen gespeeld en je organiseert diverse leuke/spannende/uitdagende activiteiten zoals speurtochten en het zoeken van de verborgen schat. Elke dag organiseer je voor de jongere gasten van de camping een aantal leuke, educatieve en uitdagende activiteiten die meestal verbonden zijn aan een specifiek thema. 
Eén van de hoogte punten van de dag is natuurlijk de happy disco.  Een uur lang feest voor de kinderen, er wordt energiek gedanst, meegezongen en er worden diverse spelletjes gespeeld. De happy disco verzorg je samen met je team, samen zorg je dagelijks voor een geweldige dansbeleving voor de kinderen.

Sport & Fitness
Voor de gasten die graag iets actiever willen zijn op vakantie organiseer je samen met je team verschillende soorten sport- en fitnessactiviteiten. Begin de dag bijvoorbeeld met yoga, aqua gym, stretching of aerobics. Voor de competitieve gasten worden er verschillende soorten competities aangeboden. Voetbal met verschillende nationaliteiten, ga volleyballen, speel waterpolo, tennis of organiseer een klassiek dart of tafeltennistoernooi. 

Shows & Events
Samen met je team organiseer je spectaculaire shows vol met amusement, actie en interactiviteit met het publiek. Sounds Good Animation heeft een uitgebreid assortiment aan shows en musicals, zo zorg je samen met je team gegarandeerd voor een onvergetelijke avond voor het hele gezin. Musicals die Sounds Good in het programma heeft zijn o.a.: Peter Pan, Tarzan, Shrek, Happy Feet, Mama Mia, The Lion King, Aladdin en Dirty Dancing. Naast de vele musicals organiseert Sounds Good ook (spel)shows waarbij het publiek actief betrokken wordt, je hebt interactie met het publiek en er vinden verschillende spannende en leuke opdrachten plaats. Voorbeelden van deze (spel)shows zijn: Minute to win it, Walt Disney Show, The Dark Show, Street Life Show, Welcome Show, Music Quiz en niet te vergeten het altijd fanatieke avondprogramma "Entertainers vs guests", met leuke, uitdagende en grappige activiteiten. Een plezier om mee te doen én om naar te kijken!

Excursies
Op een aantal campings organiseer je tevens leuke excursies, maak met je gasten een mooie wandeltocht in de omgeving, bezoek een markt, ga kanoën op het meer of werk samen met externe organisaties voor uitdagende activiteiten zoals raften.