iStage
 

Campsite Entertainer

« terug
Functieomschrijving
Voorwaarden
Profiel
Periode
Locatie
Vacature

  Aanmelden

Functieomschrijving

Marvilla Parks biedt onvergetelijke vakanties in een levendige familiesfeer, er worden leuke activiteiten aangeboden voor alle leeftijden en daar ben jij onderdeel van! De parken van Marvilla liggen in Frankrijk en op vrijwel alle parken hebben we 2 stageplaatsen. Klik in het menu op “locatie” en je ziet precies waar we dit seizoen stageplaatsen beschikbaar hebben.

Als Campsite Entertainer organiseer je samen met je collega’s activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Naast het gevarieerde aanbod voor kinderen ondersteun je ook bij het avondentertainment van de camping. Als entertainer heb je niet alleen een belangrijke rol tijdens de activiteiten, maar ook daarbuiten word je vaak door de gasten herkend. Een open blik, gasten groeten, een kort praatje maken en een high 5 met de kids wordt ook buiten de activiteiten enthousiast ontvangen.

Je team
Je bent onderdeel van een jong/enthousiast team, ook binnen het team is een leuke werksfeer belangrijk. Indien jullie het als entertainers naar de zin hebben, dan dragen jullie dat ook uit. Op de parken van Marvilla wordt tweetalig gewerkt, Frans en Engels (voor deze stage hoef je geen Frans te spreken). Dat betekent dat het programma, de meetings etc. tweetalig worden aangeboden. Voor deze stage moet je Engels spraken en tijdens de werkzaamheden ben je er daarnaast natuurlijk ook voor de Nederlands sprekende gasten.

Werkzaamheden
Je stage kent een 35 urige werkweek, deze uren worden over 5 dagen verdeeld en dat betekent dus dat je 2 dagen per week vrij bent. Hieronder een omschrijving van de werkzaamheden van een Campsite Entertainer.

Voorbereiden van activiteiten
De activiteiten worden veelal themagericht aangeboden, samen met je collega’s bedenk je wekelijks nieuwe activiteiten die aansluiten bij de doelgroep. Bij het samenstellen van het programma moet je dan ook rekening houden met de leeftijden die in die week op de camping aanwezig zijn. Als er overwegend jonge kinderen op de camping zijn, dan doe je die week meer activiteiten die geschikt zijn voor deze leeftijdscategorie. Door een goede voorbereiding zorg je ervoor dat het weekprogramma afwisselend is, zodat er voor ieder kind wel iets leuks op staat: recreatieve spelletjes, sporttoernooien, knutselen, speurtochten etc.

Activiteiten organiseren
Het activiteitenprogramma en ook de kinderdisco vormen een ontmoetingsplek waar kinderen contact kunnen leggen met leeftijdsgenoten. Plezier staat hierbij voorop, jij en je collega’s maken de vakantie van de kinderen onvergetelijk.

Administratie
Je houdt een kleine administratie bij, denk daarbij aan het bijhouden van de inschrijfformulieren, het registreren van deelnameformulieren en het invullen van een accident report.